Vormslagen 16, 4823KP, Breda
06-52314802
brian@studiotob.com

Over StudioTOB

StudioTOB is een internetbureau dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van websites en webshops en is opgericht door Brian Wijnandts.

Ik ben inmiddels al zo’n 10 jaar bezig met het ontwikkelen van websites en alles wat daar mee te maken heeft. Met een gedegen kennis van moderne script talen zoals: Php, Angular, Javascipt en jQuery is voor bijna iedere uitdaging wel een oplossing te bedenken.

Ik hoop dat u geïnspireerd bent geraakt door mijn website en hoop dan ook om u terug te zien als klant!

WordPress Websites

StudioTOB maakt gebruik van WordPress. Hiermee kan bijna elk denkbare website worden ontwikkeld. Door de jarenlange programeer ervaring kunnen er ook custom-made features ontwikkeld worden zodat het beheer een fluitje van een cent wordt.

SEO

Uw website moet natuurlijk ook goed gevonden worden in google en social-media. StudioTOB staat garant voor de best geoptimaliseerde website zodat u alleen nog maar goede content hoeft aan te leveren.

Snelheid

Tegenwoordig is het steeds belangrijker om een snelle website te hebben. Onder andere doordat het gebruik van mobiele apparaten steeds meer toe neemt. StudioTOB heeft hierin veel ervaring zodat uw website snel laadt en uw bezoekers op uw website blijven.

Waar kunt u StudioTOB vinden.