Design Voorbeelden

Op deze pagina vindt u enkele design voorbeelden.

Hierdoor hoop ik dat u de mogelijkheden ziet voor uw nieuwe website. Scroll naar verder op de pagina en raak geïnspireerd door de diverse effecten en layout indelingen.

Design voorbeelden
Top Bar

Top Bar

Left Panel

Left Panel

Right Panel

Right Panel

Design Opties

U bepaald waar het hoofdmenu zich moet bevinden. Dit kan, zoals hiernaast is weergeven op verschillende posities. Ook kunt u ervoor kiezen om dit per pagina anders te laten zijn

3 Header Layouts
2 Menu Styles
Exclude Header/Footer
Design voorbeelden

Standaard Templates

De standaard templates zijn vaak een goed vertrek punt voor uw website. Het geeft vaak al een bepaald idee en inspireert vaak wat leid tot een prachtig eindresultaat. Ik geef u graag een demo voor de mogelijkheden.

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen om het voorbeeld te bekijken.

Design voorbeelden

Portfolio

Heeft uw website een portfolio nodig? Dit is ingebouwd in ons systeem en heeft een eigen beheer module

Parallax Blog

In een blog kunt u uw verhaal kwijt aan uw bezoeker. Dit ontwerp laad de pagina’s op basis van scrollen. Zo hoeft uw bezoeker niet op een knop volgende te klikken.
Design voorbeelden
Design voorbeelden
Design voorbeelden
Design voorbeelden

eCommerce

Als standaard webshop maakt StudioTOB gebruik van WooCommerce. Dit platform werkt perfect met Wordpress en sluit naadloos aan op uw website

Design voorbeelden

Responsive

Uiteraard zijn alle websites die gebouwd worden door StudioTOB responsive. Dit houdt in dat uw website er op mobiel net zo gaaf uitziet als op een desktop computer. Bekijk onze website maar eens en maak het venster kleiner. U zult zien dat de website in verhouding mee schaalt en dat een regel op een bepaald punt verandert in een kolom.

Design voorbeelden

Bent u overtuigd over onze webdesign services?

Neem gewoon eens vrijblijvend contact met mij op en bespreek uw wensen voor uw nieuwe website.